Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Facebook de Ripollet Cultura arriba a les 30.000 visites

El Facebook de Ripollet Cultura ha assolit la xifra de 30.000 visites en el seu primer any de vida. El 3 de març de 2010, el Patronat Municipal de Cultura va crear una pàgina a la xarxa social dedicada a les activitats culturals del municipi amb l'objectiu d'informar i alhora copsar suggeriments i comentaris dels usuaris.
En aquests moments la pàgina de Facebook de Ripollet Cultura compta amb 305 seguidors: el 54% són dones i el 42% homes. La franja d'edat més nombrosa és entre 25 i 34 anys, seguida de 35 a 44 anys. Tot i que la major part dels seguidors són d'Espanya, també n'hi ha del Regne Unit, França, Itàlia, Mèxic, Estats Units i Indonèsia.

El percentatge més elevat de visites s'ha interessat per les notícies generals, seguit de les fotos i els esdeveniments. La notícia que més expectació va crear va ser la presentació del projecte Ripollet Escènics, el passat 15 de febrer, amb 800 visites.

La major part dels usuaris accedeixen a Ripollet Cultura a través del web municipal www.ripollet.cat i la resta ho fa a través del buscador general Google o altres webs. D'altra banda, s'han rebut un total de 200 comentaris, una xifra que el Patronat Municipal de Cultura s'ha proposat augmentar de cara al proper any.
Per fer-se seguidor de Ripollet Cultura només cal anar al web www.ripollet.cat, accedir a la icona del Facebook de Cultura i, un cop obert, fer clicar a "me gusta".


J.G.