Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada a El Local sobre la crisi i el petroli

El proper dimecres, 2 de març, El Local acollirà una xerrada sota el títol 'El problema dels recursos: The Oil Crash'. L'acte preten reflexionar sobre l'esgotament del petroli i la necessitat de prendre mesures per evitar el col·lapse. La xerrada anirà a càrrec del Doctor Emili García-Ladona, investigador de l'Institut de Ciències del Mar (ICM - CSIC) de Barcelona des de 1995. Aquest científic ha realitzat nombroses activitats de docència universitària i investigació en el camp de l'oceanografia i, actualment, és sotsdirector tècnic de l'Institut de Ciències del Mar.
L' Oil Crash és la imminent i inevitable arribada a un moment en el qual l'actual societat basada en el petroli deixarà de ser viable. L' Oil Crash no significa que el petroli s'acabi;... significa, simplement, que cada cop es produirà en menor quantitat i si no es prenen mesures, el sistema econòmic actual es col·lapsarà.
La xerrada plantejarà a més les dificultats de l'actual model econòmic i de desenvolupament per a seguir creixent de manera continuada sense esgotar inevitablement les reserves del planeta a mitjà termini, i les necessitat d'un canvi de model.
L'acte, obert a tothom, tindrà lloc a El Local (c/ de Monturiol, 32), a les 20 h.

R.H.