Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cos Nacional de Policia estrena un equip mòbil per al DNI

El proper dimarts 1 de març la Comissaria Territorial de Sabadell posarà en funcionament un equip mòbil de DNI a diverses poblacions del Vallès Occidental, entre elles Ripollet. També donarà servei a Badia del Vallés, Castellar del Vallés, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Polinyà, Sant Quirze del Vallés, Sentmenat i Viladecavalls.
Aquesta iniciativa té la finalitat de complementar el servei que ja donen les poblacions amb Comissaries del Cos Nacional de Policia que disposen d'equips fixes, facilitant d'aquesta manera als ciutadans de la resta de municipis, l'obtenció o renovació del Document Nacional d'Identitat. El servei està dirigit principalment a aquelles persones amb dificultats de mobilitat com malalts, gent gran, discapacitats, etc.

L'equip mòbil, a més, prestarà servei en els mateixos domicilis o a les instal·lacions hospitalàries per a aquells ciutadans que no tinguin cap possibilitat de desplaçament.

Aquelles persones interessades en aquest servei han de demanar cita prèvia a través del telefon 902 247 364 o en la pàgina web: www.citapreviadnie.es.

J.G.