Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix a Ripollet la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Una veïna de Ripollet, Miriam Hernández, afectada per l'embargament del seu pis, ha estat la promotora de la constitució a Ripollet de la Plataforma d'afectats per la hipoteca. Aquesta és una associació gratuïta que agrupa a persones amb dificultats per pagar la hipoteca o que es troben en procés d'execució hipotecària. Aquelles persones que estiguin interessats en posar-se en contacte amb la Plataforma d'afectats per la hipoteca, poden dirigir-se al Local, al carrer Monturiol, 32 o a través del correu electrònic afectadosporlahipoteca@gmail.com.
Des de la plataforma s'està estudiant, juntament amb advocats, la possibilitat de presentar demandes per denunciar determinades pràctiques extremadament abusives que s'han donat en els últims anys com assegurances, el fet que es prevegin mínims al tipus d'interès i no màxims o els avals creuats.

La Plataforma es reuneix mensualment a Barcelona per exposar els diferents casos dels afectats, demanar consell i ajuda mútua i trobar suports tant pràctics com a emocionals. La propera reunió tindrà lloc aquest divendres, 25 de febrer, a les 18 h, al c/ Obradors, 6. (Parada de Metro: Drassanes, Línia verda)

J.G./R.H.