Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011Xavier Peñarando candidat de CDC a les eleccions municipals

Xavier Peñarando va ser escollit el passat 21 de febrer, candidat a les eleccions municipals del proper 22 de maig per l'assemblea de militants de Ripollet de Convergència Democràtica de Catalunya. Peñarando es presenta sota el lema de pre-campanya "Per un Ripollet millor". L'acte va ser presentat pel president local de l'agrupació de CDC, Julià López. El proper divendres 18 de març es farà la presentació oficial del candidat a la sala del Centre parroquial de Ripollet en un acte obert a tots els veïns i veïnes del municipi.
És la tercera vegada que Peñarando és el candidat de Convergència i Unió a Ripollet. Durant l'acte, ell mateix va defensar la feina feta des del govern municipal, i va afirmar que "hem governat per millorar Ripollet". També va fer un resum dels compromisos més importants assolits durant aquest mandat i que CIU portava al programa electoral del 2007 com ara: els ajuts als llibres de text, la construcció d'un nou tanatori, l'aparcament rotatori, que ja està consolidat, les inversions en equipaments sanitaris, educació i esports.

Durant les properes setmanes l'agrupació local de CDC repartirà informació entre la població, explicant l'acció de govern que ha portat a terme des de l'Ajuntament, i a partir del mes d'abril es donaran a conèixer les propostes de futur.

L.P.