Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR considera un fracàs la política d'habitatge del govern municipal

Rere l'anunci de la posada a la venda de 68 habitatges de protecció oficial del sector Pinetons que han quedat sense adjudicar, el COP-CpR considera inacceptable mantenir el preu després de la renúncia de molts dels adjudicataris de la segona promoció. A més a més, el grup de l'oposició ha titllat d'"escàndol" la venda d'uns habitatges de promoció pública i en unes condicions molt inferiors a les que hores d'ara es poden trobar al mercat privat.
El COP-CpR reclama un canvi en les condicions d'accés a l'habitatge de protecció oficial al municipi, així com un gir en l'actitud del govern municipal a fi de facilitar un habitatge digne als ciutadans de Ripollet. El partit de l'oposició, a més, es pregunta si les condicions que vénen subjectes als pisos de protecció oficial, com el període a transcórrer fins la seva venda, també s'aplicarà en el moment que siguin venuts per la via privada.

El grup municipal proposa adjudicar els habitatges en règim de lloguer, ja que temen que rere l'últim sorteig finalment quedin pisos buits.

J.G