Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gala esportiva per lliurar els primers Premis 10 de l'Esport

El passat divendres 18 de febrer es va dur a terme la gala de lliurament de la primera edició dels Premis 10 de l'Esport Local de Ripollet. A l'acte es va donar reconeixement al millor esportista masculí, a la millor esportista femenina, a la millor entitat esportiva, a una persona no esportista dedicada al món de l'esport, a la millor trajectòria esportiva i al millor equip de la localitat.
La vetllada, conduïda per Mireia Sanz i Eloi Pastrana, es va amenitzar amb les dues actuacions dels esportistes del Gimnàs Bunkai de Ripollet, que van omplir el Teatre Auditori de ball i música.

Posteriorment, es va iniciar el lliurament dels diversos guardons. A la categoria de millor entitat, la guanyadora va ser la Ripollet Unió Atlètica. El seu president, Juan Arias, va voler destacar el mèrit de totes les persones que han treballat a l'entitat des de la seva creació.

El juvenil del CF Ripollet va ser guardonat com a millor equip de la temporada 2009-2010, moment en el que va assolir l'ascens a la 1ª Divisió Territorial Catalana.

En la categoria de millor esportista femenina, el primer premi va ser per la jugadora de bàsquet Lucila Pascua, la qual no va poder assistir a l'acte per compromisos esportius amb el seu equip actual, el Mann Filter de Saragossa.

Finalment, el jugador d'hoquei Josep Maria Selva va ser l'esportista guardonat en la categoria masculina, el qual es va mostrar molt agraït amb el suport de la seva família.

A més dels premis com a millor entitat, equip i esportistes de l'any, el Teatre Auditori també va acollir dos homenatges. El primer es va destinar a una persona no esportista dedicada al món de l'esport, en aquesta ocasió a Pedro Carrión, veí de Ripollet vinculat al futbol base local, el qual va recollir el premi molt emocionat acompanyat per una gran ovació del públic.

El guardó a la millor trajectòria esportiva va ser per al ripolletenc Joan Creus, que es va mostrar novament agraït pel reconeixement que li feia "el seu poble" i va voler destacar la gran importància de l'esport en l'educació dels més petits a fi de formar-los com a millors persones.

Guanyadors i finalistes dels primers Premis 10 de l'Esport local:

Millor Esportista Femenina:
- Sara Ramírez (Tenis Taula)
- Lucila Pascua Suárez (Bàsquet)
- Júlia Figueroa Vila(Patinatge Artístic)

Millor Esportista Masculí:
- Josep Maria Selva Cristià (Hoquei Patins)
- Roger Vilanova Pi (Bàsquet)
- Rubén López Martínez (Gimnàstica esportiva).

Millor Equip:
- Club Escacs Ripollet
- CF Ripollet Juvenil
- Peña Deportiva Pajaril

Millor Entitat Esportiva:
- Club Tenis Taula Ripollet
- Club Patinatge Artístic Ripollet
- Ripollet Unió Atlètica

J.G.

Fotos:
Finalistes i jurat dels Premis 10 de l'Esport Local.
Finalistes categoria masculina al millor esportista.
Finalistes categoria femenina a la millor esportista.
Homenatge a Joan Creus.
Finalistes categoria millor entitat
.

J.G.