Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 8 de març a Ripollet ja té imatge

El ripolletenc Miguel Manuel García Fonts, de 16 anys, ha estat el guanyador de l'edició d'enguany del concurs de cartells del Dia de les Dones, convocat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat. La seva responsable, Maria del Mar Viera, va lliurar el passat dimarts, 15 de febrer, a Miguel, estudiant de l'Institut Can Mas i usuari del Kftí de Can Mas, un iPod com a premi.
El dibuix de Miguel, que es va mostrar molt content d'haver guanyat, reflecteix la imatge d'una dona posant-se les sabates. L'objectiu, tal i com va explicar el jove, era mostrar "una dona cansada però que ha continuar treballant", a la feina i atenent la família i es posa les sabates per enfrontar-se al món cada dia. Segons Viera, el dibuix els va agradar i creuen que pot encaixar molt bé en el Dia de les Dones.
En aquesta edició, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat va voler comptar amb la participació i implicació dels joves, ja que estava destinat a nois i noies de Ripollet entre els 15 i 19 anys. En un inici, el concurs es va declarar desert, però Miguel Manuel va demanar una pròrroga i va poder presentar la seva obra. La regidora ha explicat que el certamen ha coincidit amb els treballs de recerca i els exàmens als instituts, però espera augmentar la participació en properes edicions.

R.H.