Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO organitza un curs inicial de prevenció de riscos laborals de la construcció

El Patronat Municipal d'Ocupació, mitjantçant conveni amb la Fundació Laboral de la Construcció, facilita l'oportunitat de realitzar un curs inicial de prevenció de riscos laborals amb l'objectiu de continuar promocionant iniciatives que millorin l'ocupabilitat i augmentin les probabilitats d'inserció del col·lectiu de la construcció en el mercat de treball.
Les persones interessades en realitzar aquesta formació, que té una durada de 8 hores, s'han d'adreçar a les dependències del Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet (c. de Sant Sebastià, 26), aportant la documentació següent:

- Imprès de sol·licitud del curs
- DNI
- Per les persones en situació d'atur, el full d'inscripció a l'Oficina de Treball
- Pels treballadors en actiu, la darrera nòmina
- Pels treballadors autònoms, el darrer rebut d'autònom model 035 o 037.

Per poder treballar en la construcció és requisit imprescindible haver rebut, com a mínim, la formació inicial en matèria de prevenció de riscos laborals dins el sector, formació de la qual l'assistent rebrà un certificat acreditatiu. Aquesta formació també és un dels requisits per poder tramitar la Targeta Professional de la Construcció, eina que acredita la formació rebuda pel treballador en matèria de prevenció de riscos laborals, la seva categoria professional i els seus períodes d'ocupació a les diferents empreses del sector de la construcció.

L.P.