Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO ofereix un servei d'assessorament per a la creació de noves empreses

Des del Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet s'ofereix un servei d'informació i assessorament a totes aquelles persones que estan interessades en crear una empresa pròpia, amb la voluntat de donar el suport necessari per aprofitar les ajudes existents i afavorir l'èxit del negoci. Inicialment, les persones que estan valorant la possibilitat de posar en marxa un negoci propi poden accedir a una entrevista individual per rebre informació sobre les possibilitats o dificultats de crear una empresa en el moment actual, les ajudes i subvencions existents, els punts forts o febles de les diferents formes de constitució d'una empresa o els passos a seguir per tal de crear-la.
A aquelles persones que ja tenen un projecte empresarial, se'ls ofereixen coneixements i assessorament per elaborar un Pla d'empresa que permeti validar la viabilitat del negoci i marcar els passos a seguir per a la posada en marxa. Les persones disposaran d'un acompanyament personalitzat ajustat a les pròpies necessitats i a les característiques del negoci.

Col·laboració del Consorci per a l'Ocupació del Vallès Occidental
El Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet presta aquests serveis mitjançant una col.laboració amb el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo), entitat que forma part de la Xarxa Inicia per la Creació d'Empreses (impulsada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya).
El Copevo ha promogut la creació d'una Xarxa de Serveis a la Creació d'Empreses al Vallès Occidental amb la voluntat d'impulsar i recolzar l'emprenedoria a la comarca, apropant els recursos a tots els municipis per complementar i recolzar l'activitat ja existent, facilitant l'accés de la població en igualtat de condicions.

Les persones interessades a participar en qualsevol d'aquests serveis ha de fer la sol·licitud al Patronat Municipal d'Ocupació en persona o a través del telèfon 93 580 76 42. També es poden donar d'alta en el portal Inicia accedint a l'entitat Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

L.P.