Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El PSC ratifica Parralejo com a candidat i endega la campanya 'Digue'ns la teva'

El passat 14 de febrer el PSC de Ripollet va ratificar Juan Parralejo com a alcaldable del partit per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Aquesta decisió es va prendre en una assamblea de militants que van valorar molt positivament l'acció de govern duta a terme durant els darrers mandats en que Parralejo ha liderat el projecte socialista a Ripollet. D'altra banda, l'agrupació local ha endegat la campanya 'Digue'ns la teva', a través de la qual vol recollir propostes dels diferents agents socials i econòmics de la vila per confeccionar el seu programa electoral.
El primer dels actes tindrà lloc el proper 17 de febrer, a les 20.30 h al Centre Cultural i estarà adreçat al sector econòmic i comercial de Ripollet. Així, comptarà amb la presència de Pilar Almagro, directora general de l'empresa Vertisub, ubicada a Ripollet. També assistiran representants del Gremi d'Hostaleria, de la Unió de Botiguers de Ripollet, de l'aparcament de camions del municipi, les cooperatives ripolletenques Serveis Plamar, Jardinet i Mirada d'Infant, que gestiona les escoles bressol municipals, de la Cambra de Comerç de Sabadell, Pimec-Sefes de la comarca i els sindicats UGT i CCOO del Vallès Occidental.

Les conclusions d'aquest debat ajudaran a dissenyar les propostes que el PSC oferirà a la ciutadania pel que fa a la promoció econòmica i el desenvolupament de l'activitat hostalera i comercial del municipi.

L.P.