Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Laboral de la Construcció

El passat dia 24 de gener, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Laboral de la Construcció. Aquest organisme té per objecte, entre altres, la formació professional ocupacional i la formació per al reciclatge professional, amb l'objectiu de fer arribar les seves actuacions a totes les empreses, treballadors en actiu o en situació d'atur. L'ens ofereix els seus serveis formatius que garanteixen el desenvolupament personal i el reciclatge professional de tots ells.
El document signat estableix que la Fundació presti els seus serveis als ciutadans de Ripollet des de les instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació. La finalitat és oferir la formació necessària per a l'obtenció de la targeta professional de la construcció, que entrarà en vigor a partir del dia 1 de gener de 2012, segons preveu el vigent conveni general de la construcció 2007-2011.

Aquesta targeta és un document mitjançant el qual s'acrediten, entre altres dades la formació rebuda pel treballador del sector en matèria de prevenció de riscos laborals, la seva categoria professional i els seus períodes d'ocupació a les diverses empreses en les quals hagi exercit la seva activitat.

J.G.