Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els preparatius pel Carnaval 2011

El Patronat Municipal de Cultura ja ha fet públic el programa i les bases per participar al Carnaval 2011, que se celebrarà els propers 4 i 5 de març. El termini d'inscripcions per a poder participar al tradicional concurs de comparses finalitzarà el proper 2 de març a les 19 hores, al Centre Cultural. Com a novetats, enguany totes les comparses participants rebran un trofeu i els premis consistiran en mencions especials.
Així, es lliurarà diploma al millor conjunt, el millor vestuari, a la comparsa més divertida, a la millor coreografia i a la millor comparsa individual o reduïda (de 2 a 5 persones). Cap de les comparses podrà optar a més d'un premi, per tal de garantir un repartiment equitatiu. Com sempre, el jurat del concurs estarà format per un representant de cada comparsa participant. Les bases han estat treballades entre el PMC i representants de les comparses que van participar l'any passat.

D'altra banda, tal i com ja es va fer l'any passat, el PMC assumirà la despesa del lloguer de 8 equips de megafonia. En el cas que la demanda superi la quantitat d'equips, es repartirà aquest import a parts iguals entre totes els sol·licitants i la resta l'assumirà la comparsa. El termini per a sol·licitar l'equip finalitza el proper 18 de febrer. També es manté l'ajut compensatori de 7 euros per a cada participant. En l'edició anterior, el PMC va augmentar aquest ajut de 6 a 7 euros.

Programa d'activitats
Pel que fa al programa d'activitats, divendres 4 de març, a les 17 hores, es celebrarà el Carnaval infantil al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus. El 5 de març, a les 17.30 hores, s'iniciarà la rua de Carnaval amb el tradicional concurs de comparses; a les 20 hores es durà a terme l'exhibició de les coreografies al Pavelló i a les 20.30 h es farà l'entrega de premis. Un any més, els Diables i les Bruixes de Ripollet participaran a la rua. El recorregut sortirà des de la rambla de Sarrià de Ter, passarà per la rambla de Sant Jordi, Sant Esteve i finalitzarà a la rambla dels Pinetons.

A la mitjanit arribarà el torn dels més joves, amb la Marxa Jove i el concurs de disfresses organitzats per la Regidoria de Joventut. Finalment, el proper 9 de març, a les 20 hores, es realitzarà la tradicional Sardinada
popular, a càrrec de El Setrill, al pati del Centre Cultural.

Consulteu bases i programa als arxius adjunts.

R.H.