Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori acull el debat inaugural d'Escènics

El passat divendres 4 de febrer el Teatre Auditori va acollir l'acte d'inauguració del programa Escènics. Un debat dut a terme per representants de les diferents entitats culturals de Ripollet va donar el tret de sortida a aquesta espai el qual té com a principal objectiu donar a conèixer l'oferta cultural del municipi en l'àmbit de les arts escèniques.
Una cinquantena de persones van gaudir de la projecció d'un vídeo on es van donar a conèixer les diverses entitats d'arts escèniques i les seves principals activitats. Posteriorment es va començar el debat en el que també hi van participar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, Gerent d'Artistic Events i soci de 3xtr3s, Pere Saboya i el Director General del Teatre del Liceu Joan Francesc Marco. Aquest va tractar, entre altres temes, la captació de nous públics, la col·laboració entre les entitats i la formació d'aquestes.

En el seu parlament el regidor de Cultura, Ferran Tornel va manifestar que des de l'administració es pretén que Escènics tingui continuïtat i que siguin les mateixes entitats les que vagin definint la seva trajectòria.
Aquesta iniciativa neix a partir de la coordinació de diversos ens culturals de Ripollet, empreses o col·lectius que es dediquen a formació en arts escèniques i a l'administració pública.

J.G.