Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juan Parralejo repeteix com a candidat del PSC per a les properes eleccions municipals

El passat divendres 4 de febrer es va dur a terme una roda de premsa en la que part de la executiva local del PSC va presentar la precampanya electoral del partit. A més, es va donar a conèixer la continuïtat de Juan Parralejo, com a candidat del partit socialista per als propers comicis del mes de maig. El proper 14 de febrer es realitzarà l'assemblea general del partit que el ratificarà al càrrec.
En aquesta ocasió els socialistes duran a terme una iniciativa sota el nom 'Diguen's la teva' amb la qual pretenen recollir les opinions i propostes dels diversos sectors del municipi a partir de les seves entitats i representants.

El secretari de política municipal del partit, Ferran Tornel va donar a conèixer que es realitzaran diversos actes i reunions amb entitats culturals i juvenils, esportives, de serveis a les persones, de l'àmbit econòmic i comercial i les associacions de veïns i veïnes. A partir d'aquestes trobades es pretén confeccionar el programa electoral.

Les diferents actuacions es duran a terme a diversos espais del municipi com el barri de Tiana- Pont Vell, el Centre Cívic de Can Mas, les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports i el Centre Cultural. El grup municipal també pretén arribar a la ciutadania a través de la seva plana web així com de les diferents xarxes socials d'Internet.

J.G