Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP mostra la seva preocupació davant l'alt índex d'atur entre els joves

Les NNGG de Ripollet van mostrar en roda de premsa la seva preocupació davant d'una situació d'atur la qual, el president del grup, Francisco Javier Tapia, va qualificar d'"apocalíptica".
Tapia va dur a terme un crítica anàlisis sobre la situació d'ocupació a Ripollet, ja que l'índex de desocupació supera la mitjana catalana en un 1%.

El president del PP de Ripollet, Victor Dièguez va manifestar algunes de les solucions que es proposen des del seu partit. Així els popular sol·liciten que la reducció de les despeses "redundi en poder generar llocs de treball a través del propi ajuntament, concretament del Patronat Municipal d'Ocupació".

Dièguez, a més, va tornar a destacar la xifra de 5,2 milions d'euros que el consistori té retinguts, i va rebutjar novament la idea que aquesta quantitat sigui destinada a la construcció d'un nou ajuntament.

Finalment el grup popular, es va mostrar preocupat per les limitades possibilitats d'emprenedoria que pateixen actualment els joves i les dificultats d'emancipació. Mancances, que segons els populars, no estan reben respostes ni mesures per part de les administracions municipals, autonòmiques ni estatals.

J.G