Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Ripollet es proclama Campió de la Fase Provincial de la Copa Catalana 2011

El Club d'Escacs Ripollet va obtenir la cinquena posició a la Copa Catalana 2011, de Segona Provincial. L'entitat local, va aconseguir participar a la competició a partir d'assolir el campionat de la Fase provincial de Barcelona en la seva categoria.
El passat diumenge 16 de gener, el Club d'Escacs Ripollet va participar a la fase provincial de Barcelona de la Copa Catalana. L'equip A-1 de l'entitat, compost per quatre membres, va finalitzar campió de la seva categoria, aconseguint accedir a la final de la Copa Catalana 2011, disputada el 23 de gener.

En aquesta competició a nivell autonòmic, l'equip ripolletenc només va poder assolir la cinquena plaça.

Tot i així, des de l'entitat es considera "tot un èxit, ja que es suma un altre títol en aquesta primera temporada: Campions de la Copa Catalana 2011, província de Barcelona, categoria de Segona Provincial i 5º classificats de la Copa Catalana 2011 de tot Catalunya, categoria de Segona Provincial".

El proper diumenge 30 de gener el club participarà al Campionat de Catalunya per Equips.


J.G.

Foto: Integrants de l'equip A-1, amb la copa de Campions de la Copa Catalana 2011 província de Barcelona, categoria de Segona Provincial (cedida per el Club d'Escacs Ripollet).