Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El catedràtic Elies Furió parla sobre les característiques de la crisi econòmica

El catedràtic d'Economia de la Universitat de Lyon, Elies Furió, va realitzar, el passat dimecres 19 de gener, una conferència sota el títol 'Creixement i crisi econòmica espanyola'. L'aula 6 del CFA Jaume Tuset es va omplir de gom a gom d'estudiants i altres veïns i veïnes de Ripollet.
A la xerrada es va fer un repàs als trets fonamentals del model de creixement econòmic espanyol previ a la crisi econòmica actual. A més, també es van donar a conèixer les característiques més rellevants de la crisis econòmica a Espanya.

Els assistents van poder assabentar-se sobre les accions de la política econòmica implementades pel govern, així com de les directrius per arribar a una nova fase de creixement econòmic.

Un altre dels objectius de la conferència, tal i com afirmava Furió, va ser informar sobre aquells problemes que no apareixen assiduament als mitjans de comunicació com "els problemes de formació, els problemes de competitivitat externa, o el dèficit extern que té l'economia espanyola, el segon més important al món després del dels Estats Units".

El catedràtic també va destacar l'atur com la principal preocupació de la població degut al gran augment que ha experimentat en poc temps.

Elies Furió és autor d'obres com , Economia, Turismo y Medio ambiente i Evolución y cambio en la Economía Regional.

J.G.