Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundició presenta la mostra Gracias por venir. Open-Roulotte:la revista

Des del passat 3 de desembre el Centre Cultural acull la mostra Gracias por venir. Open-Roulotte: la revista'. El passat 21, però, va ser el dia en que es va inaugurar oficialment, amb la presència dels seus impulsors, membres de La Fundició i del president delegat del Patronat Municipal de Cultura, Ferran Tornel i la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet Rosa M. Martín.
Francisco Rubio, membre de La Fundició, va ser l'encarregat de dur a terme l'explicació de la mostra. Rubio va destacar sobretot els processos que s'han dut a terme per realitzar el projecte, com una emissora de ràdio mòbil al barri de Can Mas, diversos reportatges en format audiovisual o murals confeccionats a partir de la investigació i anàlisi del barri.

Aquesta recull el projecte Open-Roulotte que està duent a terme el Patronat Municipal de Cultura, a través de La Fundició, dins el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas de l'Ajuntament de Ripollet. El projecte s'ha treballat conjuntament amb els alumnes de l'Escola El Martinet i l'Institut Can Mas.
A banda de la mostra pròpiament dita, també s'ha editat una revista que conté tot el procés de creació de l'Open-Roulotte, la qual es va presentar juntament amb la inauguració de l'exposició.
A partir del 7 de gener es realitzaran itineràncies setmanals de l'exposició i el projecte als centres de primària i secundària de Ripollet.


J.G.