Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Nits de Música fan les delícies d'oïdes i paladars

El passat divendres 17 de desembre la cuina del Centre Cultural va acollir una nova edició de les Nits de Música, organitzades per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. L'escenari, tot i que peculiar, era l'ideal, ja que Els Inútils de la Cuina van combinar música i gastronomia en el seu 'Desconcierto musical'. Els assistents van poder degustar canapès de truita escoltant La Truita de Schubert,o unes torrades amb ceba caramel·litzada mentre gaudien de Las nanas de la cebolla de Joan Manuel Serrat. El cava va anar acompanyat de la Polca del Champán de Strauss, i les figues, panses i la mel i mató amb la nadala El Noi de la Mare.
Altres plats van ser les endívies al rocafort amb la música de la dansa Húngara nº 5 de Brahms i de l'Hivern de Vivaldi. L'himne d'Els Inútils de la Cuina, La marxa turca de Mozart, es va acompanyar amb els ja tradicionals xampinyons.

La pròxima sessió de les Nits de música es realitzarà el dijous 30 de desembre a les 20h a la seu de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet. en aquesta ocasió la música de la qual podran gaudir els assistents seran glòries de diverses misses, a més de diferents peces nadalenques.

J.G