Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran actuació del CTT Ripollet al Torneig Zonal

Durant el passat pont de desembre, del dia 5 al 7, es va celebrar a Bàscara (Girona) el Torneig Zonal, que va comptar, amb 19 jugadors i jugadores del CTT Ripollet, dels quals 8 es van classificar pel Sub-Estatal, on s'ha d'afegir Berta López, que ja estava classificada per rànquing. En aquest torneig participaven jugadors i jugadores d'Aragó, Catalunya, Illes Balears i Navarra. Es tracta d'un campionat classificatori pel Torneig Sub-Estatal, que tindrà lloc del 7 al 9 de gener a Villagarcía de Arousa (Pontevedra), i per als Campionats d'Espanya 2011 que se celebraran a principis de març a Almeria.
Cal destacar les 3 medalles aconseguides per Anna Ibañez (plata juvenil), Júlia López (plata infantil) i Lídia Rico (bronze benjamí). Els altres 5 jugadors classificats van ser: Martí Berenguer (7è infantil), Laura Chirita (5a infantil), Meritxell Ferret (11a juvenil), Aina Mogas (9a. benjamí) i Raúl Porta (5è juvenil).

De la resta de jugadors ripolletencs, Adrià Crusi (12è juvenil) i Nil Camacho (12è aleví) van quedar molt a prop de la classificació i queden com a reserves. D'altres van fer la millor actuació possible d'acord amb el seu nivell i experiència: en juvenil Adrià Reales (14è), Enric Piñol (17è), Iván Fernández (33è) i David Llorens (no va superar la fase de grups); en infantil Alex Rico (25è) i per últim, els benjamins Gerard López (16è), Carlos Llorens, Gabriel Luque i Ricard Pérez (25ens).

Tots els jugadors van ser guiats i aconsellats a les bandes per Mihaela Chirita, Miquel Arnau, Juan Mateo i Berta López. La ripolletenca sènior Cristina Vico va participar al torneig com a àrbitre.

Fotografia adjunta: la benjamina Lidia Rico al podi, ocupant la tercera posició.

R.H.