Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convivència torna a demanar la participació en la recta final de l'Ordenança de Civisme

El responsable polític del Pla de Convivència, Ferran Tornel, ha adreçat una carta a entitats i instituts, amb l'objectiu que els ciutadans, especialment els joves, aportin les seves esmenes a l'Ordenança de Civisme, aprovada inicialment el Ple de novembre. Així, demana la difusió i la promoció d'una lectura crítica del document, per tal que presentin a través d'instància les seves aportacions.
Està previst que a principi de gener es publiqui l'ordenança al DOGC i a partir d'aquest moment, hi haurà 30 dies hàbils per presentar esmenes. Entre el mes de setembre i novembre, l'Ajuntament ja va portar a terme un procés participatiu per tal que els veïns, veïnes i entitats poguessin fer les seves aportacions.

Aquesta ordenança tracta de donar resposta a la demanda ciutadana per tal d'ajudar en la gestió positiva de la ciutat i, especialment, del seu espai públic. És per això que des del Pla de Convivència es busca la participació dels joves, ja que són ells els que ocupen bona part de l'espai públic.

Foto: El responsable polític del Pla de Convivència, Ferran Tornel, durant el Ple de novembre.

R.H.