Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull una nova edició de la campanya 'Cap infant sense una joguina'

La tradicional campanya 'Cap Infant sense una Joguina' es torna a posar en marxa per a recollir de joguines per els Reis 2011. Aquesta es realitza gràcies a l'aportació voluntària i desinteressada dels ciutadans que donen joguines destinades als infants de les famílies més desfavorides.
Les persones de Ripollet interessades en col·laborar amb aquesta iniciativa campanya poden portar les joguines al Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, al Centre Cultural o a la Creu Roja, fins al 31 de desembre. Únicament s'acceptaran joguines noves i de tipus educatiu.

El lliurament dels lots de joguines es durà a terme juntament amb una xerrada a les famílies beneficiàries amb el nom "Nens, joguines i pares", dinamitzada pels educadors de Serveis Socials. Durant la conferència es presentarà la campanya als pares, s'explicarà la tradició de Reis per aquelles famílies que no la coneguin, tot remarcant la idea que el millor regal és jugar amb els fills.

Des de Serveis Socials es realitzarà la llista de famílies beneficiàries de la campanya entre aquells casos de seguiment on la situació econòmica sigui molt precària.

J.G.