Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Esplai La Gresca endega una campanya de S.O.S.

L'equip de monitors i monitores del Centre d'Esplai La Gresca ha iniciat una campanya per demanar el suport de la ciutadania al seu projecte, sota el títol 'S.O.S. La Gresca'. També sol·liciten que des de la seva web , reenviïn a les alcaldies de Ripollet i de Cerdanyola un correu, amb l'objectiu d'aconseguir més suport per part de les administracions. Segons l'entitat, la seva situació econòmica "es troba en un punt d'insostenibilitat". Tot i que tancaran l'any amb "un gran dèficit", segons asseguren, de moment han decidit traslladar-se a un local més petit i deixar de fer 'El Casal Jove'.
La Gresca diu que les ajudes econòmiques de l'administració no són suficients per a poder seguir endavant amb el seu projecte i les famílies dels infants i joves amb les que treballen, moltes d'elles en situació de risc social, han vist agreujada la seva situació per la greu crisi econòmica que estem patint.

L'alcalde contesta els correus de suport
Quant a l'Ajuntament de Ripollet, l'alcalde Juan Parralejo ha volgut contestar els correus rebuts en solidaritat amb el Centre d'Esplai La Gresca, amb la intenció d'aclarir la seva posició. Entre d'altres afirmacions, Parralejo expressa el seu suport a la tasca de la Gresca i recorda la important quantitat econòmica que perceben dels diferents organismes i departaments en concepte de subvenció, la qual s'ha incrementat en els darrers anys. L'alcalde de Ripollet també ha demanat que es valori l'esforç de l'Ajuntament per mantenir totes les ajudes dels programes conveniats i ha anunciat una propera reunió d'ell i l'alcaldessa de Cerdanyola amb els responsables de La Gresca (poden veure la resposta íntegra de l'alcalde al document adjunt).

Foto: Esplai 2010 realitzat per La Gresca.

R.H.