Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriben les últimes activitats de l'Any de l'Arbre a Ripollet

Finalitza l'any 2010 i amb ell la celebració de l'Any de l'Arbre al municipi. Des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha optat per guarnir diversos edificis públics amb exemplars d'arbres d'espècies autòctones que, després de les festes seran plantats a espais verds del municipi. Aquests arbres han estat guarnits per les famílies participants a l'Aula d'Ecologia Urbana del projecte de la Llei de Barris de Can Mas.
A més a més, es donarà a conèixer la persona guanyadora del concurs d'escorces. Al certamen s'havien de relacionar diversos tipus d'escorces amb el seu arbre corresponent. Aquesta mostra de fotografies ha estat itinerant per diferents espais públics del municipi.

Des de la regidoria de Medi Ambient es recomana que aquest Nadal s'utilitzin arbres i arbustos que després puguin créixer sense problemes prop de casa adaptant-se a les condicions climàtiques del territori. D'aquesta manera, quan acabin les festes, es podran plantar, enriquint així els nostres ecosistemes.

Durant aquest any 2010 la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura han organitzat diverses activitats amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni verd del municipi, els avantatges de la presència d'arbres en les ciutats i el treball que s'està realitzant per la millora de la qualitat dels arbres de Ripollet.

J.G.