Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull diversos actes per a commemorar el Dia Mundial de la SIDA

Durant diverses setmanes Ripollet ha acollit diferents activitats que han girat entorn la malaltia de la SIDA. El passat dijous, 2 de desembre, es va realitzar la xerrada 'Sexe? Parlem-ne!', inclosa en el Cicle Més Salut de la Regidoria de Salut Pública. El darrer acte es va dur a terme el divendres 3 de desembre, amb una carpa informativa sobre VIH, sexualitat i prevenció, que es va instal·lar davant el Casal de Joves.
Les activitats han estat organitzades per la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública. Sota el lema 'Prou riscos. El teu futur no és un joc', l'objectiu principal ha estat informar i promoure actituds saludables entre els joves pel que fa al sexe, basades en la prevenció de les malalties de transmissió sexual i els embarassos no desitjats.

Com cada any s'han repartit preservatius com a mètode de prevenció més segur per a les malalties de transmissió sexual i els embarassos no desitjats. També s'han realitzat diferents animacions al carrer, a càrrec de l'Espectacleria.

El passat 23 de novembre es va realitzar un taller d'educació afectiva i sexual, dirigit a joves de 14 a 17, i el dia 26, al Teatre Auditori, es va oferir una xerrada per a joves sobre Prevenció i Sexualitat.

J.G.