Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple 16-10-2002

Antonio Mateo, regidor de l'Ajuntament de Ripollet durant 15 anys, es va acomiadar del seu càrrec al Ple de dimecres. Aquest va ser el punt més destacat de la sessió, juntament amb l'aprovació de l'increment del 3,6 % de les ordenances fiscals del nou any.
La regidora d'Hisenda, Inma Viera, va destacar durant la presentació de les ordenances que responien a la voluntat de "no augmentar la pressió fiscal". Va explicar que l'increment escollit es regeix per l'IPC de juliol i les previsions del Banc d'Espanya. Les novetats més importants són la congelació de l'impost de vehicles i l'IAE i la possibilitat de fraccionament de l'IBI. Les ordenances es van aprovar amb el vot favorable socialista i el contrari de tota l'oposició.

Comiat d'Antonio Mateo
El regidor Antonio Mateo es va acomiadar de la vida política local, ja que per motius laborals es veu obligat a traslladar-se a Madrid. Durant la seva intervenció al Ple, va dir que, en aquests 15 anys al govern, havia "gaudit, après molt i reforçat els seus valors humans". Va donar les gràcies als seus companys de partit, entitats i treballadors de l'Ajuntament. En una entrevista a Ripollet Ràdio, Mateo es va mostrar molt satisfet per la feina feta, tot i que va lamentar la crispació actual, que "ha sobrepassat l'àmbit polític, per entrar en el personal". Tot i això, no descarta tornar a la política local, que va definir com la seva "passió", ni a Ripollet, ni l'Ajuntament, de qui va dir emocionat que eren casa seva. El regidor havia portat les carteres de Governació, Hisenda, Cultura, Serveis Municipals i actualment la d'Urbanisme. Pròximament, la plaça vacant de regidor serà ocupada per Jordi Lladó.