Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rey de Espaldas presenta el seu primer disc Tendencias suicidas

La formació local El Rey de Espaldas presentarà aquest divendres, 3 de desembre, a les 20 hores, al Genesis Rock Bar de Ripollet, el seu primer disc Tendencias suicidas. El treball es podrà comprar en aquesta sala, a El Local i per internet a la web El Santo Grial. Seguidament, el grup acudirà al programa de Ripollet Ràdio, Viaje al Reino del Metal. La promoció va començar el dia 2 amb la presentació que van fer a la sala La ovella negra de Barcelona, on van estar acompanyats dels Denver, que també estrenaven disc.
Primer disc
Tendencias Suicidas és el primer disc d'El Rey de Espaldas. Enregistrat als estudis La Rulot de Barcelona, compta amb 11 talls, que tracten des de la crítica social als sentiments. L'estil és el rock, sense renunciar a tocs més punks i de rock dur. Inclou un llibret molt cuidat de 16 pàgines i les col·laboracions de grups amics com ara Transfer, Amadeüs, Ron de Kaña i 7 Grillos.

Biografia
Fundat al 2003, va convertir-se en formació estable a partir de 2005. L'estil d'El Rey de Espaldas es defineix com a rock urbà. Han realitzat una quarantena de concerts, compartint escenari amb grups com ara Gatillazo (exLa Polla Records), Lendakaris Muertos, Obrint Pas, Transfer, Forraje, Strawberry Hardcore o Lax'n'Busto, entre d'altres. També han tocat en festivals com el II Lord Rock a Meliana (Valencia) o el Can Tauler Rock Festival a Montcada i Reixac. El 2006 van participar en el circuit musical local Sonajove de la Regidoria de Joventut, que els va facilitar gravar tres temes en estudi, que els va servir com a carta de presentació. També han format part en recopilatoris com Comando Etíliko Levantino Vol.1 o El rock y el heavy en Barcelona de los 90 en adelante i, finalment, d'un disc tribut als valencians Transfer. L'estiu de 2009 van ser seleccionats, mitjançant el certamen de grups locals de Ripollet, per fer de teloners de Mägo de Oz a la Festa Major.