Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya comercial de Nadal a Ripollet

El dilluns, 6 de desembre, la Unió de Botiguers de Ripollet posa en marxa la seva campanya de Nadal, que enguany porta com a eslògan 'Guanya amb nosaltres!'. Fins el 6 de gener, cada establiment associat repartirà un miler de butlletes entre els seus clients. Enguany se sortejaran un total de 29 premis, amb un valor de 9.000 euros.
La Unió de Botiguers repartirà 1 premi de 3.000 euros, 8 de 500 i 20 premis de 100 euros. Tots els guanyadors rebran els premis en "Ripo Euros", bescanviables als comerços associats. El sorteig es realitzarà el proper 9 de gener, a les 12 h, al Teatre Auditori. Com és habitual, serà presentat i retransmès en directe per Ripollet Ràdio. El dissabte, 15 de gener, el guanyador del premi de 3.000 euros gaudirà de la seva jornada de compres.

Sorteig de petits electrodomèstics. L'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal sortejarà un total de 24 petits electrodomèstics entre els seus clients. La rifa es farà el 22 de desembre, a les 14 hores, al vestíbul del Mercat.

Pluja de bitllets. Les parades de l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat també tornaran a realitzar un any més la campanya 'Pluja de bitllets'. Enguany sortejaran 20 premis de 50 euros en bitllets de 5 euros i 20 premis de 100 euros en bitllets de 5 euros. El sorteig es farà el 8 de gener, a les 14 h.

Pluja de pernils. Per la seva part, l'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal Nou de Ripollet portarà a terme la campanya 'Pluja de pernils'. Entre els seus clients se sortejaran 6 pernils. El sorteig es farà el 8 de gener, a les 14 hores.

Campanya de Nadal a Can Mas. En el marc del Pla de dinamització comercial de la Llei de Barris, els comer-ços de la zona també celebraran la seva particular campanya de Nadal. Del 18 de desembre al 5 de gener hi haurà ambientació musical nadalenca, al tram final de la rambla de Sant Jordi. Els comerços participants sortejaran un total de 35 premis, que consistiran en vals per a dues persones d'estades en hotels i activitats de benestar, aventura i enologia. El sorteig es realitzarà el 8 de gener. A més, el dissabte, 18 de desembre, es realitzaran activitats d'animació al carrer.

R.H.