Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es lliuren les claus de la primera promoció dels pisos d'HPO als Pinetons

Una cinquantena de ripolletencs van rebre el passat dimarts 30 de novembre, de mans de Clemente Murillo, president de l'IMPSOL i de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, les claus dels pisos de la primera fase dels habitatges de protecció oficial que ha construït l'empresa pública metropolitana al sector Els Pinetons.A l'acte es va fer l'entrega de 50 habitatges, ja que els restants, fins a arribar als 91 habitatges adjudicats, encara es troben en procés de tràmit. La promoció compta amb un total de 128 pisos.
Els habitatges que queden fins arribar als 128, s'oferiran en un segon sorteig per les persones que van sol·licitar un pis durant la primer promoció, però no van sortir escollides ni com a adjudicataris ni com a reserves. Parralejo va reconèixer la complicada situació econòmica que s'està vivint i va qualificar de molt encertada l'elecció dels nous inquilins en decantar-se per els habitatges de protecció oficial. L'alcalde, a més, va destacar el desenvolupament que està vivint actualment la zona de Els Pinetons respecte als equipaments i infraestructures.

Murillo també es va mostrar molt satisfet per haver arribat a la "culminació d'un llarg treball" com el d'aquesta primera promoció. Aquests 128 habitatges, distribuïts en dos edificis, tenen una superfície útil aproximada de entre els 56 i els 90m2.

J.G.