Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al darrer taller del 'Juga amb la Història'

El passat diumenge, dia 28 de novembre, el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata es va omplir de famílies que van participar al taller del Juga amb la Història que organitza mensualment l'Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura. En total, van participar uns 28 nens i nenes acompanyats dels seus pares i mares i del protagonista del taller, que en aquest cas va ser el Cavall de Troia.
A través d'una curta xerrada, els participants van aprendre amb il·lustracions quina és la llegenda que recull Homer sobre la guerra de Troia: les seves causes i conseqüències, quin paper hi van jugar personatges tan coneguts com Helena de Troia, Paris, Aquiles o Ulisses i el perquè del cavall. Després van fabricar el seu propi cavall de Troia en un taller de manualitats.

D'aquesta manera s'acompleix un dels principals objectius que s'ha fixat el programa: que les famílies aprenguin plegades algun capítol de la història de manera lúdica i entretinguda.

L'Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura fa una valoració molt positiva del programa Juga amb la Història que comença a estar consolidat i més concretament d'aquest taller que ha estat, fins al moment, el que ha comptat amb més participació.

L.P.