Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones

Amb motiu d'aquest dia, que se celebra el 25 de novembre, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat va organitzar un programa d'activitats dirigit a totes les edats al voltant d'aquesta temàtica. Els actes es va iniciar el passat dimecres, dia 24, amb la representació teatral de La parella ideal, de la companyia Impacta Teatre, a l'Auditori. D'altra banda, s'ha realitzat un taller entre estudiants ripolletencs, d'on ha sorgit el 'Mural contra la violència'.
Un bon nombre d'espectadors va veure La parella ideal, un espectacle còmic, que gira al voltant de les diferents perspectives sobre la parella en la nostra societat i pretén fer reflexionar el públic sobre la relació home-dona i l'absurda obsessió de trobar la "mitja taronja".

Dijous, 25 de novembre, a les 12 del migdia, la regidora de Polítiques d'igualtat, Maria del Mar Viera, va realitzar la lectura del manifest contra la violència vers les dones, davant l'Ajuntament. L'alcalde, diversos regidors, així com treballadors municipals i ciutadans, van ser presents a l'acte. La regidora va aprofitar la sessió plenària de la tarda per tornar a llegir el manifest.

A banda d'aquests actes, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha organitzat un taller educatiu amb l'alumnat de sisè de primària de les escoles del municipi per fer un 'Mural contra la violència', que s'exposarà al Centre Cultural del 9 de desembre al 9 de gener.

R.H.