Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal del 25 de novembre de 2010

El passat dijous 25 de novembre va tenir lloc la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de novembre, que va comptar amb 10 punts a l'ordre del dia. Abans de començar, la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, va llegir el manifest amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones.Tornant a l'ordre del dia, es va aprovar un expedient de modificació de crèdits que suposa un moviment entre partides de l'Ajuntament per un import de 5 milions 423 mil euros. També es va aplicar als Patronats el retall del 5% en el sou dels treballadors. El punt va ser aprovat amb els vots en contra de PP i CpR i el vot favorable de CIU i PSC.
El punt numero 4 portava a aprovació provisional l'adjudicació del serveis de neteja per als edificis municipals. L'empresa seleccionada, entre les vuit que es van presentar, ha estat SELSA (Servicios Especiales de Limpieza) per un import de gairebé un milió d'euros. Es va aprovar amb l'abstenció de la oposició i el vot a favor de l'equip de govern.
El 5è punt presentava el text de l'Ordenança de Civisme que s'ha elaborat durant diversos mesos i que pretén facilitar la convivència. El Partit Popular es va abstenir i el CpR va votar en contra i el punt va ser aprovat amb el vot a favor de l'equip de govern. Els punts 6 i 7 contemplaven dos modificacions del Pla General Metropolità en referència al Peri del Nucli Antic de Ripollet. El primer es va aprovar per unanimitat i el segon amb l'abstenció del CpR. La declaració de La Pineda dels Pinetons com a arbreda d'interés local es va proposar al punt 8 i va ser aprovada per unanimitat.
A l'apartat de mocions el Partit Popular en va presentar una relativa als mitjans per a facilitar informació per a l'obtenció d'ajuts a famílies en situació precària. Es va desestimar amb el vot en contra de PSC i CIU i l'abstenció del Compromís per Ripollet.

FOTO: La sessió plenària del passat 25 de novembre
L.P.