Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prèvia del Ple Municipal del 25 de novembre de 2010

La sessió ordinària del Ple Municipal de novembre comptarà amb 10 punts a l'ordre del dia. D'aquests en destaquen l'aprovació inicial de la nova Ordenança de Civisme que s'ha elaborat durant diversos mesos, que comptarà amb nous elements com la figura del mediador, i que pretén facilitar el civisme i la convivència.
També es portarà a aprovació l'adjudicació provisional del servei de neteja d'edificis municipals. S'han presentat un total de 8 empreses i es proposarà adjudicar el servei a SELSA (Servicios Especiales de Limpieza, S.A.) per un import de 998.161 euros, iva inclòs. Altres punts destacats són una modificació de crèdits per un import de 5.423.000 euros d'ajustament entre partides.
D'altra banda, es duran a terme dues aprovacions inicials per modificar el Pla General Metropolità del Peri del Nucli Antic que afectarien al pas entre els carrers del Calvari i Enric i a la zona on antigament estava el dipòsit d'aigua.
El punt número 8 consistirà en la declaració de l'arbreda de Pinetons com a pineda d'interés local amb l'objectiu de preservar-la. Per últim es debatrà una moció presentada pel Partit Popular.