Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antoni Fogué visita el poliesportiu de Ripollet

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, juntament amb l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, van visitar el passat dimarts, 23 de novembre, les obres del Poliesportiu Municipal. Aquesta actuació es troba dins el Pla de Concertació Xarxa Barcelona Municipi de Qualitat 2008-2011.
Fogué va felicitar a l'alcalde per haver aconseguit els recursos necessaris a fi de dur a terme aquesta remodelació, la qual s'ha realitzat amb la participació de quatre administracions diferents: l'Ajuntament, el govern central, la Generalitat i la Diputació.

Per la seva banda, Parralejo va explicar que des del consistori es va decidir utilitzar de manera íntegra la subvenció del Pla (1.200.000 euros) en la reforma de les piscines per "l'alt grau de valoració que l'activitat esportiva té entre els ciutadans de Ripollet".

El projecte de les obres s'ha executat en 3 fases. La primera consta de l'estructura del soterrani i els vasos de les dues piscines descobertes; la segona inclou la coberta mòbil, els tancaments i els filtres de les mateixes piscines i la tercera, les instal·lacions i 2.600 m2 de gespa artificial perimetral a les tres piscines. A més, aquest equipament segueix criteris mediambientals, ja que la seva climatització es farà a través d'un sistema innovador de plaques termosolars.

J.G.