Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al Cros Escolar de Ripollet

El passat dissabte 13 de novembre es va disputar a Ripollet el Cros Escolar integrat dins el Circuit Intercomarcal i organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Ripollet i el Ripollet Unió Atlètica (RUA). Diverses escoles del municipi varen aportar molts participants, a més dels esportistes federats.
El mateix dissabte es van disputar les 2 i 5 Milles Nocturnes, en les que hi van participar nombrosos atletes del RUA des de la categoria benjamí a la categoria de veterans.

A la carrera de 2 milles cal destacar la victòria de Sergi Martín en categoria M2, la segona posició d'Hugo Calvo en categoria M1 i la victòria de Celia Celma en categoria F-2.

El diumenge 14 de novembre el RUA es va desplaçar fins a Mataró on es va disputar el "41è Cros Ciutat de Mataró". L'entitat valora positivament els resultats de la competició, destacant la victòria de Claudia Martinez (CF) per davant de Judit Pérez, la victòria de Paola Carmona (IF) consolidant-se així a la categoria, la primera i segona posición de Claudia Alcolea i Gina Guardado a la categoria benjamí. A més de la victòria de Sonia Mañas (PF), i el tercer i quart lloc de Brahim Dahak i Álvaro Carmona a la categoria benjamí.