Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació la Violència vers les Dones

El 25 de novembre es celebra el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. Per a commemorar aquesta, data des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat s'ha organitzat un programa d'activitats dirigit a totes les edats al voltant d'aquesta temàtica.
Els actes s'iniciaran el 24 de novembre a les 20 h al Teatre-Auditori, amb la representació de l'obra de teatre La parella ideal de la companyia Impacta Teatre. Aquest espectacle còmic gira al voltant de les diferents perspectives sobre la parella en la nostra societat i pretén fer-nos reflexionar sobre la relació home-dona i l'absurda obsessió de trobar la "mitja taronja". Les entrades són gratuïtes i es podran adquirir al Centre Cultural i a l'Oficina de la Llei de Barris de Can Mas.
El mateix dia 25 es durà a terme l'acte central del programa, la lectura del manifest contra la violència vers les dones, a les 12 h, davant l'Ajuntament.
A més d'aquests actes, la regidoria de Polítiques d'Igualtat ha organitzat un taller educatiu amb l'alumnat de sisè de primària de les escoles del municipi per fer un 'Mural contra la violència'. Els infants podran penjar les seves reflexions, pensaments, desitjos o imatges sobre la violència vers les dones. El mural s'exposarà al Centre Cultural del 9 de desembre fins el 9 de gener.

J.G.