Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet organitza un partit homenatge a l'exjugador Ricard Fàbregas

El Club Bàsquet Ripollet homenatjarà Ricard Fàbregas (1943-2010), jugador del club entre 1972 i 1975. L'acte consistirà en la celebració d'un partit entre els veterans del FC Barcelona i del CB Ripollet. Serà el 27 de novembre, a les 19 hores, al pavelló Francesc Barneda. El president del CB Ripollet, Rafael Díaz, acompanyat pels exjugadors i socis del club Modest Serra i Francesc Mimó, van ser els encarregats de presentar l'homenatge, el passat dimecres, 17 de novembre. Ricard Fàbregas jugava a l'equip de veterans del FC Barcelona.
Durant la roda de premsa, Francesc Mimó ha recordat en Ricard com "un atleta nat. Era molt bon company. Es va integrar aquí, entrenava amb una afició fantàstica i jo el recordo com un gran company. Feia vestuari i va deixar petjada".

El proper 27 de novembre, l'equip local estarà format per Jordi Creus, Àngel Marçal, Joan Riera, Jaume Tornel, Jaume Bayó, Joan Puigsolà, Josep Vidal, Paco Soria, Ramon Arús, Miquel Méndez i Francesc Mimó. També vindran Josep Ros i Pere mañosa, excompanys de Fàbregas, tot i que no poden jugar per motius de salut. El Club ha explicat que Joan Creus, director esportiu del FC Barcelona, ha manifestat la seva intenció de venir, si els seus compromisos li permetien. La banqueta la portaran en Jaume Creus i en Modest Serra. Quant a l'equip de veterans del FC Barcelona, on jugava Fàbregas, estarà format per companys seus, reforçat amb Quique Andreu, Manel Bosch i Josep Antoni Montero. Familiars del jugador també assistiran al partit.

Foto 1: Presentació de l'acte al Pavelló Barneda
Foto 2: CB Barcelona

R.H.