Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIU replica a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública

L'agrupació local de Convergència i Unió ha enviat una nota de premsa on aclareix el seu posicionament sobre la construcció de l'Hospital Comarcal Ernest Lluch. Així, afirmen que "tant des del Grup Municipal, com des del mateix partit, defensem i reclamem a la Generalitat que tiri endavant la tramitació per a la construcció d'aquest equipament tant necessari per a la nostra comarca".
Volen deixar clar també que "el nostre posicionament ha estat en tot moment el de treballar per assolir aquest equipament i així ho hem fet des de la nostra posició dins l'equip de govern de l'Ajuntament de Ripollet. Aquest va ser un compromís del govern tripartit format per PSC-ERC-ICV i per tant els hi exigim que abans d'esgotar el mandat compleixin amb allò que es van comprometre."

Aquestes declaracions es produeixen en resposta a l'escrit difós per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, on denunciaven que tant els consellers de CIU com els del PSC "ens han receptat llargs anys de retallades en el finançament per a la Sanitat". L'agrupació local de CIU lamenta que en aquest escrit s'hagi fet esment a CiU en un tema que, afirmen, "com tothom sap, res ha tingut a veure la nostra formació. La responsabilitat del Govern durant els últims set anys ha estat de PSC-ERC-ICV i per tant son aquestes formacions les que hauran de respondre de la seva gestió i dels compromisos no realitzats".


Foto: L'agrupació local de CIU.

L.P.