Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL SAP Cerdanyola-Ripollet inicia la campanya Tots hi guanyem!

El passat 8 de novembre es va iniciar la campanya Tots hi guanyem! adreçada als ciutadans amb l'objectiu d'informar sobre els medicaments genèrics. Aquesta iniciativa s'està duent a terme a tots els centres del SAP Cerdanyola- Ripollet.
Els medicaments genèrics, identificats amb les sigles EFG (especialitat farmacèutica genèrica), tenen les mateixes qualitats, seguretat i eficàcia que els seus equivalents amb marca comercial. A més, representen un estalvi important per a qui els compra i una garantia per poder donar més i millors serveis.

El seu reduït preu es deu a que es fan amb medicaments que ja tenen la patent caducada. El laboratori investigador que va comercialitzar el medicament de referència ja ha rendibilitzat la inversió i la despesa que va fer d'investigació i de promoció del seu producte. Per tant, el laboratori que fabrica l'EFG no ha d'invertir en recerca ni en promoció.

Els usuaris dels diferents Centres d'Atenció Primària poden informar-se sobre els medicaments genèrics a través de pòsters, expositors i targetes informatives.

J.G.