Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes dels instituts de Ripollet valoren positivament la Jornada de Delegats

Un seixantena d'alumnes dels instituts de secundària de Ripollet van participar el passat 10 de novembre en una Jornada de Delegats al Centre Cultural. A la trobada, els alumnes van poder compartir experiències, dubtes i recollir noves propostes de participació.
La jornada va començar amb la rebuda institucional del tinent d'alcalde i regidor de Joventut, Ferran Tornel, i va continuar amb una xerrada sobre la participació juvenil, a càrrec de Mar Anguita.

Tot seguit, els joves de 1r, 2n i 3r d'ESO van realitzar un taller sobre 'Com perdre la vergonya' i els de 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles formatius, una sessió sota el nom 'Com trencar amb els estereotips'. Així mateix, els professors acompanyants van rebre formació específica sobre mediació a càrrec del responsable de l'Oficina de Mediació Municipal. En acabar, els representants dels instituts Can Mas, Lluís Companys i Palau Ausit van compartir una sessió de risoteràpia.

Tant la Regidoria de Joventut, com els alumnes participants a la jornada, van valorar molt positivament aquesta experiència.

J.G.