Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca una mobilització en protesta per la paralització de les obres de l'Ernest Lluch

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i de Qualitat ha convocat una mobilització en protesta per les declaracions efectuades per el conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, en les que manifestava la paralització de les obres de l'Hospital Ernest Lluch per motius econòmics.

Des de la Plataforma, es vol fer palesa la necessitat d'un hospital de gestió i titularitat pública a la comarca, ja que actualment el Vallès es troba dos punts per sota de la mitjana catalana respecte el nombre de llits hospitalaris per habitant.

Alhora, la Plataforma vol denunciar les continues promeses per part dels diferents estaments polítics, ja que, segons aquesta entitat, després de més de 5 anys no s'han establert les dates definitives de l'inici de les obres.

La mobilització es durà a terme el diumenge, 21 de novembre, a les 11 h i s'iniciarà des de la plaça de Pere Quart de Ripollet i la plaça Abat Oliva de Cerdanyola.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i de Qualitat està formada per les associacions de veïns de Can Clos, Can Mas, Can Vargas, Maragall, Sant Andreu i Tiana-Pont Vell.

J.G.