Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'exposen les fotografies del taller de càmera digital del Gent Activa

El passat 8 de novembre va finalitzar el taller de càmera digital del Programa Gent Activa, que ha comptat amb una desena de participants. Les obres realitzades pels alumnes es poden veure fins el proper 1 de desembre al Casal d'Avis, on es realitzava el taller.
El fotògraf local Joan Serrano ha estat el professor del curs, que s'ha desenvolupat en cinc sessions setmanals de dues hores de durada. Aquesta ha estat la primera vegada que es programa aquest taller al Gent Activa i des de la Regidoria de Serveis Socials s'ha fet una valoració molt positiva.

Juntament amb aquesta activitat, a l'edició d'enguany també s'ha presentat com a novetat un taller de fotografia, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura. L'objectiu és recuperar la memòria històrica a través de fotografies antigues que aportin els propis participants. Aquest taller també clourà amb una exposició.

D'altra banda, dins el programa Gent Activa, el passat 25 d'octubre, 47 persones grans del municipi van participar a la sortida cultural al Liceu, amb visita guiada i recital.

Foto: lliurament de diplomes als participants del taller de càmera digital.

R.H.