Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Ripollet estalviarà amb un procés de compra conjunta d'energia elèctrica

A través de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada, l'Ajuntament de Ripollet participarà en un procés de compra agregada d'energia elèctrica, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. L'objectiu és aconseguir preus més avantatjosos en el nou escenari de desaparició de les tarifes elèctriques. Hi participen 11 entitats locals de la comarca, juntament amb el Consell Comarcal.
Es tracta que els ajuntaments contractin el subministrament d'energia en el mercat elèctric i la licitació conjunta pugui significar l'obtenció d'una millor tarifa. Per tal de fer possible aquesta compra agregada el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els ens locals participants del procés van adherir-se al Sistema central d'adquisicions que gestiona la Comissió Central de Subministraments de béns i serveis de la Generalitat de Catalunya. Aquest Sistema central d'adquisicions està gestionant les licitacions de forma conjunta, que s'han fet amb un sistema de contractació electrònica del Consorci Localret.

Fins al moment s'han fet les licitacions del Consell i dels ajuntaments de Barberà del Vallès i Ullastrell. Properament es faran les dels ajuntaments de Montcada i Reixac i Rellinars. També participen en el procés de compra agregada els ajuntaments de Castellbisbal, Badia del Vallès, Sant Llorenç Savall i Vacarisses, el Consorci Parc Central del Vallès i la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada.

R.H.