Els bolets omplen la cuina del Centre Cultural
El passat dimecres, 3 de novembre, es va celebrar una nova activitat dins les V Jornades sobre bolets i arbres. En aquesta ocasió es tractava d'una sessió gastronòmica. La cuina del Centre Cultural va acollir una classe culinària on els assistents van aprendre diversos trucs per a aprofitar de la millor manera la presencia del bolet al plat.
L'encarregada de dur a terme l'elaboració i explicació de les diferents receptes va ser la cuinera i professora de cuina Àngels Puntas.
Més d'una vintena de persones van ocupar totes les places d'aquesta sessió i es varen mostrar molt interessades per les receptes que va oferir la xef. Després de més de 5 anys, aquesta activitat es troba totalment consolidada i cada vegada rep més inscripcions per part de la ciutadania.
J.G.
L'encarregada de dur a terme l'elaboració i explicació de les diferents receptes va ser la cuinera i professora de cuina Àngels Puntas.
Més d'una vintena de persones van ocupar totes les places d'aquesta sessió i es varen mostrar molt interessades per les receptes que va oferir la xef. Després de més de 5 anys, aquesta activitat es troba totalment consolidada i cada vegada rep més inscripcions per part de la ciutadania.
J.G.