Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La xerrada 'Menjar bé per a viure millor' obre el primer Cicle Més Salut

Una cinquantena de persones van assistir a la xerrada que inaugurà el primer cicle Més Salut, impulsat per la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet. La nutricionista Josefina Llarguès va donar als assistents diverses pautes per dur una bona alimentació.
L'especialista va fer veure cóm una dieta equilibrada és el millor remei davant moltes patologies i va afirmar que "la nostra primera farmàcia hauria de ser l'alimentació". Així doncs, segons la conferenciant, ens hem de centrar en la causes de qualsevol dolor abans de recórrer a les medicines químiques. Alhora, va explicar cóm el fet de portar una alimentació saludable és un hàbit que hem d'aprendre des de petits, ja que passats els anys, es fa molt més difícil canviar els nostres costums alimentaris.

A més, Josefina Llarguès va voler incidir en els factors externs que poden afectar a la nostra alimentació, com l'ús de productes químics en els diferents aliments o la cria massificada d'animals. El proper 9 de novembre a les 18 h el CIP acollirà la conferència de Pilar Soteras, llevadora del programa d'Atenció a la Dona del CAPII sobre la Prevenció del Càncer de Cèrvix.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions, cal adreçar-se al carrer de la Salut, 1 de dos quarts de nou a dos quarts de tres del migdia o enviar un correu electrònic a salutpublica@ripollet.cat.

J.G.