Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del primer cicle Més Salut impulsat per la Regidoria de Salut Pública

La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet ha organitzat per al mes de novembre un cicle de tallers i xerrades destinats a la salut. L'objectiu és crear un espai de reflexió i coneixement entorn a alguns temes d'actualitat com la prevenció del càncer de cèrvix, el bon ús dels medicaments, el cànnabis o el sexe. Així, el proper dimecres 3 de novembre, a les sis de la tarda, tindrà lloc al Centre Cultural la primera de les sessions sota el títol 'Menjar bé per a viure millor' a càrrec de la nutricionista Josefina Llargués.
El proper 9 de novembre a les 18 h el CIP acollirà la conferència de Pilar Soteras, llevadora del programa d'Atenció a la Dona del CAPII sobre la Prevenció del Càncer de Cèrvix. Així, es donarà informació sobre aquesta malaltia, la seva prevenció, quines són les principals proves diagnòstiques i els recursos assistencials al municipi, sense oblidar la vacuna del virus del papil·loma.
Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se al carrer de la Salut, 1 de dos quarts de nou a dos quarts de tres del migdia o enviar un correu electrònic a salutpublica@ripollet.cat.

Altres sessions
- Dimecres 10 de novembre - 'La salut de la pell' a càrrec de Cristina López, farmacèutica dels Laboratoris Avène. Al CIP a les 18.30 h.
- Dijous 11 de novembre - 'Cànnabis: realitat o mites', a càrrec d'Irene Aparicio, psicòloga clínica del CAP II Cerdanyola - Ripollet. Al Kftí del Casal de Joves a les 18.30h.
- Dimecres 17 i dijous 18 de novembre - Taller de tai-txí a càrrec d'Asun Senabre, infermera del CAP Serraparera de Cerdanyola del Vallès. Al Centre Cultural a les 18 h.
- Dimarts 23 de novembre - 'El bon ús dels medicaments' a càrrc de Meritxell Boquet, farmacèutica de la Farmàcia Boquet. Al Centre Cultural a les 18 h.
- Dimecres 24 de novembre - 'Pírcings, tattoos i implants', a càrrec d'Anna Torruella, pediatra del CAP Serraparera de Cerdanyola del Vallès. Al Kftí del Casal de Joves, a les 18 h.
- Dijous 2 de desembre - 'Sexe? Parlem-ne!' a càrrec de Pilar Soteras Guasch, llevadora del programa d'Atenció a la Dona del CAP II Cerdanyola-Ripollet. A la Sala d'Actes del Centre Cultural a les 18 h.

L.P.