Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de la Campanya escolar de teatre, música i dansa del PMC

Un total de 5.500 alumnes de 8 escoles de Ripollet participaran enguany a la Campanya escolar de teatre, música i dansa organitzada pel Patronat Municipal de Cultura, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Des d'octubre i fins a juny es programaran 8 espectacles dividits en 25 passis. Les escoles han pogut accedir als diferents espectacles mitjançant la Guia d'Activitats Educatives. La campanya es va iniciar amb representacions teatrals, el passat 27 d'octubre. La propera cita serà musical i es farà el 18 de novembre, a les 9.15 hores.
Aquest programa neix amb l'objectiu d'oferir la possibilitat als alumnes d'apropar-se al Teatre Auditori a veure un espectacle durant l'horari escolar. D'aquesta manera, es potencia la creació de nous públics en l'àmbit de les arts escèniques. El PMC fa una valoració molt positiva d'aquest programa ja que sempre compta amb una gran assistència. L'any passat van passar pel teatre 5.436 alumnes.

El PMC du a terme una selecció dels espectacles de teatre, música i dansa que, prèviament, es lliura a la Diputació per a la seva validació. Els diferents espectacles estan adreçats específicament als cicles d'infantil, inicial, mitjà i superior i es complementen amb uns objectius que els mestres poden treballar a classe amb els alumnes.

R.H.