Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern denuncia l'abandonament del PP de la Comissió Municipal Anticrisi

La regidora de'Hisenda i presidenta de la Comissió Municipal Anticrisi, Imma Viera, ha denunciat, a través d'una nota de premsa, l'abandonament del PP de la Comissió Anticrisi. Per Viera, aquesta actitud "demostra una total manca de seriositat i de respecte cap a la Comissió". També afirma que "amb aquesta actitud el Partit Popular només demostra la seva falta de voluntat per fer propostes encaminades a solucionar els problemes dels nostres veïns i veïnes, just el contrari del que ells afirmen".
A la nota de premsa, Viera explica que "quan a la Comissió s'ha posat sobre la taula la documentació necessària per treballar i ha arribat el moment de prendre decisions, l'actitud del PP ha estat la de fugir corrents".

La nota de premsa afegeix que "quan el govern ha efectuat propostes al Ple per a la creació de zones industrials o per a la instal·lació de noves empreses, per generar ocupació i riquesa, sistemàticament el PP ha votat en contra".
Es per això, que l'equip de govern afirma que, com fins ara, treballarà per elaborar una proposta de pressupost per a l'exercici de 2011 que continuarà en la mateixa línia que anys anteriors: esforç per reduir la despesa corrent i increment de les partides destinades al foment de l'ocupació i les partides d'ajuts socials.

Foto: La regidora Imma Viera durant un Ple Municipal

L.P.