Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputada del PP Eva García visita Ripollet

El passat 25 d'octubre la Diputada al Parlament del Partit Popular, Eva García, va visitar Ripollet per a donar una conferència sota el nom "Soluciones contra el paro". Una quarantena de ciutadans, juntament amb representants de les diverses delegacions del partit popular a la comarca, van assistir a l'acte. Aquest es va centrar en una anàlisi crítica de la situació econòmica actual, així com de la gestió del Partit Socialista, tan l'àmbit general com en l'autonòmic.
Eva García, va voler destacar l'augment d'atur que ha patit Catalunya en els últims anys, així com la disminució del nombre d'autònoms. Després de l'exposició de l'actual situació, van donar a conèixer les directrius i mesures que planteja el Partit Popular per a acabar amb la crisi econòmica.

Les propostes dels populars es basen en tres pilars fonamentals: la reducció del nombre de conselleries catalanes, així com de la despesa general del govern; un major recolzament a les petites i mitjanes empreses; i una reducció dels impostos.

J.G.